Septembra aktualitātes – Latvijas Augstskolu Profesoru Asociācija

Septembra aktualitātes

8. septembrī notika šī akadēmiskā gada pirmā valdes sēde. Pārrunājām augstskolu gatavību jaunajam darba cēlienam, Valsts Pētījumu programmu nesaprotami grūto uzsākšanas ceļu, skatīt informatīvo ziņojumu >> [Informatīvais ziņojums “Par Valsts pētījumu programmām 2014. – 2017. gadam. [*.doc]. Profesori ir neizpratnē, kāpēc pozitīvi novērtētās programmas joprojām nav uzsāktas.

22. septembrī Latvijas Zinātņu akadēmijas 3.stāva zālē plkst. 15 notiks tikšanās ar partiju vadību, kas kandidē Saeimas vēlēšanās. Profesori ir aicināti piedalīties un uzdot jautājumus. Mūs neapmierina akadēmiskā personāla algas, augstskolu zinātnes finansējuma trūkums un citi jautājumi.

19. septembrī Liepājas universitātei 70! Apsveicam universitāti un mūsu ilglaicīgo kolēģi Dainu Lieģenieci!

Nākošā sēde 13. oktobrī, Raiņa ielā 19.