Diskusija par politikas instrumentiem izaugsmes atbalstam zinātņu ietilpīgas bioekonomikas jomā, 16.maijā plkst. 13.00 – Latvijas Augstskolu Profesoru Asociācija

Lai Eiropas Savienības 2014. – 2020. gada plānošanas perioda investīciju programmēšanā nodrošinātu Eiropas Komisijas rekomendācijām atbilstošu politikas instrumentu klāsta izstrādi, Izglītības un zinātnes ministrija un Ekonomikas ministrija, iesaistot Zemkopības un citas ministrijas, izglītības, zinātnes un nozaru pārstāvjus, no 2014. gada 8. aprīļa ir uzsākusi konsultācijas par ES Struktūrfondu  atbalsta aktivitāšu plānošanu, tai skaitā Viedās specializācijas stratēģijā definēto jomu kontekstā.

Turpinot jau uzsākto diskusiju ciklu, Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Valsts izglītības attīstības aģentūru aicina Jūs/Jūsu iestādes pārstāvi 2014. gada 16. maijā pārstāvēt savas organizācijas/iestādes viedokli Diskusijā par politikas instrumentiem izaugsmes atbalstam zināšanu ietilpīgas bioekeonomikas jomā. Diskusija notiks no plkst. 13.00 līdz 16.00 Valsts izglītības attīstības aģentūras telpās, Vaļņu ielā 1, 4.stāva zālē.

Diskusijas darba kārtība ar diskusijas jautājumiem atrodama šeit >> bioekonomika_darba kārtība_16052014.docx.

Ar iepriekšējo diskusiju darba materiāliem var iepazīties Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapā: http://viaa.gov.lv/lat/viedas_specializacijas_iev/diskusiju_materiali/ .